Vi söker en medarbetare till vår verkstadsproduktion


Pretec AB grundades 2004 och är ett företag som levererar varor till den svenska byggindustrin. Vår mission är att vara en helhetsleverantör inom våra nisch-segment; Stål- och industribygg, Berg och tunnel samt Prefab och betong. 

Vi söker dig som:
Vill jobba i en tillverkande verkstadsproduktion med varierande arbetsuppgifter. Du är intresserad av att vara med i vår produktion där vi bland annat kapar, klipper, bockar, stansar, borrar, gängar, målar och monterar ståldetaljer. Som person har du ett tekniskt intresse, ett kvalitetstänk och en stark arbetsmoral.

Vem är du?

  • Du har några års erfarenhet av verkstadsarbete
  • Du är driven och har en förmåga att strukturera och planera dina uppgifter
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • Du har truckkort
  • Ritningsläsning är meriterande

I rollen som verkstadsarbetare kommer du att arbeta i vårt verkstadsteam. Vi har som målsättning att flera personer i teamet ska kunna utföra samma arbetsuppgifter och hantera samma maskiner. Vi kan då skapa rotation i arbetet men även en möjlighet att kunna täcka upp för varandra. Arbetet kan vara tungt och periodvis hektiskt, det är därför viktigt att du gillar att ta i och har lätt för att samarbeta med en positiv attityd.

Vi erbjuder
En utmanande roll som kan utvecklas utefter dina egna premisser. Vår kultur präglas av våra värderingar och Pretec är mån om och värdesätter sin personal högt – det skapar en arbetsmiljö med högt i tak och med en härlig energi, kollegor emellan.

Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning i 6 månader med en tillsvidareanställning som målsättning. Heltid, dagtid.

Rekryteringsarbetet sker löpande.

Sänd en kortfattad ansökan med CV till rekrytering@pretec.se