Är du vår nya Säljadministratör inom prefab?

Med ett framgångsrikt 2021 bakom oss siktar vi nu på att expandera ytterligare där vi sannerligen går en spännande framtid till mötes. Vi söker därför nu efter vår nästa stjärna till vårt prefabteam där du som säljadministratör kommer att ha regelbunden kundkontakt, hjälpa våra säljare med offert/order samt ha administrativa arbetsuppgifter i Navision, Officepaketet och Lime. För att få en närmre inblick frågade vi närmsta chef Magnus Ericson tre snabba frågor!

– Vilka egenskaper söker du i ert nya tillskott? Jag värdesätter en driven person, en person som vill framåt och som är duktig på att hantera nya utmaningar på ett lösningsorienterat sätt.

– Varför ska man välja att jobba på Pretec? Vi växer så att det knakar och erbjuder alla våra medarbetare utvecklingsmöjligheter. Hoppar du ombord nu så lovar jag att du får hänga med på en spännande resa – det ligger mycket roligt framför oss!

– Hur skulle du beskriva Prefabteamet? Vi är ett gott gäng med högt i tak och som alltid strävar efter att arbeta framåt tillsammans.

Läs mer om tjänsten här: Säljadministratör